Rüya Tabirleri

Rüyada lavaboda kirli su görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada lavaboda kirli su görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına tabir olunur.

Rüyada lavaboda kirli su gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Rüyada lavaboda kirli su görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli lavaboda abdest almak elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine delalet eder.

Rüyada lavaboda yıkanmak yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lavaboda saç yıkamak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, tüm keyfinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada lavaboda olmak ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada lavaboda sümük görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına alamet etmektedir.

Rüyada lavaboda kurt görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, para biriktirebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini lavaboda görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu