Rüya Tabirleri

Rüyada lav patlaması görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada lav patlaması görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, karşına hayırlı kapıların açılacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada lav patlaması gördüyseniz:

  • Rahatsız edici bazı şeyleri veya ufak tefek problemleri görmezden gelmeniz problemlerin yok olmasını ya da uzaklaşmasını değil, daha da büyümesine neden olabilir.

Rüyada diş patlaması kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuş patlaması dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada fiş patlaması çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, bedeninin şifa bulacağına inanılır.

Rüyada göz patlaması onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet eder.

Rüyada öd patlaması çeşitli avantajlar elde edileceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gaz patlaması zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzü patlaması eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Rüyada pompa patlaması kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu