Rüya Tabirleri

Rüyada kuşun yılanı yemesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuşun yılanı yemesi maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşun yılanı yemesi gördüyseniz:

  • Bir süredir görmediğiniz bir dostunuz sizi arayıp çok önemli bilgiler verebilir.

Rüyada kuşun yılanı yemesi iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kuşun yılanı öldürmesi sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü kuşun canlanması huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada kuşun büyümesi çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuşun ezilmesi hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuşun kaybolması kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Rüyada kuşun sarılması parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada iki küsün barışması rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu