Rüya Tabirleri

Rüyada kuşun üzerine sıçması Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuşun üzerine sıçması bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuşun üzerine sıçması gördüyseniz:

  • Yeni maddi düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Rüyada kuşun üzerine sıçması sevdiği bazı kişileri kıracağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada kuşun üzerine konduğunu görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kuşun üzerine konması sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına alamet eder.

Rüyada kuşun üzerine konması maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kuşun üzerine uçması kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, doyasıya sefasını süreceğine yorulur.

Rüyada kuşun üzerine binmek ticaret ehli kimse olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşun üzerine oturmak mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kuşun üzerine gelmesi borcunun çok olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu