Rüya Tabirleri

Rüyada kuşun gidip gelmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuşun gidip gelmesi herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kuşun gidip gelmesi gördüyseniz:

  • Sevenleriniz veya hayranlarınız yaptığınız işlerde veya planlarda size destek olmaktan zevk alacaklardır.

Rüyada kuşun gidip gelmesi kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuşun gidip geri gelmesi karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada kiliseye gidip mum yakmak güzel günlerin yaşanacağına, yeni çalışmalara girişileceğine rivayet eder.

Rüyada memlekete gidip gelmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, geride bırakacağına işarettir.

Rüyada arabayla gidip gelmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine inanılır.

Rüyada umreye gidip gelmek torunlarına dahi yeteceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada camiye gidip girememek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada umreye gidip ağlamak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu