Rüya Tabirleri

Rüyada küs birinden yumurta almak Ne Anlama Gelir?

Rüyada küs birinden yumurta almak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada küs birinden yumurta almak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada küs birinden yumurta almak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birinden yumurta satın almak birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, aşkının da kalıcı olacağına inanılır.

Rüyada birinden beyaz yumurta almak rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinden yumurta almak uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık birinden yumurta almak yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada birinden yumurta almak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurta almak birinden maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, şifa göreceğine işaret eder.

Rüyada birinden kırık yumurta almak evlat sahibi olunacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu