Rüya Tabirleri

Rüyada kuru fasulye yemeğini dökmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuru fasulye yemeğini dökmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, konforundan da ödün vereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, hatalarından erken döneceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, şansının bir ömür yaver gideceğine delalet eder.

Rüyada kuru fasulye yemeğini dökmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada kuru fasulye yemeğini dökmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemeğini görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada fasulye kuru fasulye görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, iş hayatında başarılı olmaya işaret etmektedir.

Rüyada kuru fasulye gör iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada taze fasulye yemeğini görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına işaret eder.

Rüyada fasulye görmek kuru fasulye şansının da döneceğine, isteklerini yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru fasulye saymak mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru fasulye toplamak uğranılan zararın telafi edileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu