Rüya Tabirleri

Rüyada kurtlu incir toplamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kurtlu incir toplamak çok kötü olaylar yaşayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu incir toplamak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız sadece hayal seviyesinde kalabilir.

Rüyada kurtlu incir toplamak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada kurtlu kuru incir yemek yarınlara bakacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine işaret eder.

Rüyada içi kurtlu incir görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu incir yediğini görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada kurtlu incir yemek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, evlatlarından hayır bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu incir görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına alamet eder.

Rüyada kurtlu kuru incir görmek ileri gideceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu