Rüya Tabirleri

Rüyada kürek tutmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kürek tutmak aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, bilakis malının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada kürek tutmak gördüyseniz:

  • İmajınızı, ilgi alanlarınızı veya pozisyonunuzu korumanız gerekiyor.

Rüyada kürek ile dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kürek çalmak dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürek kullanmak alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalettir.

Rüyada kürek yarışı rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge kürek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kürek görmek yollarını ayıracağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kürek tutmak çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kürek almak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu