Rüya Tabirleri

Rüyada kuran evine gitmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kuran evine gitmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran evine gitmek gördüyseniz:

  • Gerek işinizde, gerekse aşk hayatınızda karşılaştığınız ters durumları tesadüf sanmamalısınız.

Rüyada kuran evine gitmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine alamet eder.

Rüyada kuran okumayı bilmeyen birinin kuran okuması bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada kuran bilmeyen birinin kuran okuması insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuran kursunda kuran okumak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada evine su dolması sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine gidememek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada evine sel basması tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evine at girmesi ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu