Rüya Tabirleri

Rüyada kumar oynamak ne anlama gelir Ne Anlama Gelir?

Rüyada kumar oynamak ne anlama gelir iş kaybı yaşayacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetinin hep açık olacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumar oynamak ne anlama gelir gördüyseniz:

  • Olumlu değişiklikler hızlı olmanız durumunda finansal açıdan kar etmeniz anlamına gelebilir.

Rüyada kumar oynamak ne anlama gelir çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kumar oynamak ve kaybetmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşlarla kumar oynamak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kumar oynamak ihya rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada camide kumar oynamak rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, anne baba duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumar oyunu oynamak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babanın kumar oynamak kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Rüyada bozuk para ile kumar oynamak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu