Rüya Tabirleri

Rüyada kum çakıl görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kum çakıl görmek güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, geçiminin yerinde olacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kum çakıl gördüyseniz:

  • Katılımınızın neye fayda sağlayacağını öğrenmeden, maddi ya da manevi veya fikir bazında yardımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kum çakıl görmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına işaret eder.

Rüyada çakıl kum görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çakıl ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada çakıl yığını görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çakıl taşı yıkamak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çakıl taşı görme lüksüne de lüks katacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çakıl taşlarında yürümek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çakıl taşları görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu