Rüya Tabirleri

Rüyada kulak temizletme Ne Anlama Gelir?

Rüyada kulak temizletme zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulak temizletme gördüyseniz:

  • Ufuklara yelken açmış gibisiniz.

Rüyada kulak çubuğu ile kulak temizlemek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine delalettir.

Rüyada kulak çöpü ile kulak temizlemek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol kulak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına yorulur.

Rüyada kulak düşmesi onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, ticaretinin de hızlanacağına yorulur.

Rüyada kulak diyanet hayır getirecek noktalara gelineceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada kulak kapatmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak patlaması uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, başarılar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak kesmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu