Rüya Tabirleri

Rüyada kulağının temizlenmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada kulağının temizlenmesi rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, kafasının da rahat edeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının temizlenmesi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkması muhtemel fırsatlar için zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada sağ kulağının duymaması rakiplerinin üzüleceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalet eder.

Rüyada kulağının yalanması türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, insanlarla tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağının emilmesi sahip olacağı malın faazlalığına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada kulağının büyümesi sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine delalet eder.

Rüyada kulağının temizlenmesi ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulağının kopmasını görmek iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağının ısırıldığını görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin kulağının kanaması sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu