Rüya Tabirleri

Rüyada kudret narı Ne Anlama Gelir?

Rüyada kudret narı toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, zahmete ve çileye düşeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kudret narı gördüyseniz:

  • Yapacağınız ziyaretler veya seyahatler yaşam tarzınızda değişikliklere neden olabilir.

Rüyada kudret narı işlerinde başarısızlığa düşeceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalettir.

Rüyada kudret helvası kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kudret narı görmek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına delalet eder.

Rüyada kudret narı görmek diyanet bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kudret narı yediğini görmek özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kudret helvası görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kudret narı yemek şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine alamet eder.

Rüyada kudret narı görmek ihya ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu