Rüya Tabirleri

Rüyada kot pantolon aramak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kot pantolon aramak çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sorunların tamamen biteceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, çok iyi bir kazanca sahip olduğuna ve bu sayede maddi olarak çok fazla sıkıntı yaşamayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kot pantolon aramak gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi paylarına düşen işleri yapma konusunda isteksiz olabilirler.

Rüyada pantolon üstüne pantolon giymek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada pantolon üzerine pantolon giymek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada pantolon bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon yırtılması kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada pantolon saymak yeni bir çevre edinileceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine işarettir.

Rüyada pantolon kaybetmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kot pantolon hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine tabir olunur.

Rüyada tulum pantolon çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu