Rüya Tabirleri

Rüyada konfeksiyon Ne Anlama Gelir?

Rüyada konfeksiyon çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada konfeksiyon gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz veya yeteneklerinizi geliştirmeniz ilerlemenize yardım edebilir.

Rüyada konfeksiyon para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada konfeksiyon mağazası görmek yüzünün de güleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada konfeksiyon atölyesi görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına tabir olunur.

Rüyada konfeksiyon dükkanı görmek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, zor zamanların sona ereceğine yorulur.

Rüyada konfeksiyon görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine tabir olunur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu