Rüya Tabirleri

Rüyada komşunun çakmak vermesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada komşunun çakmak vermesi kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, insanların takdirine mazhar olacağına işarettir.

Rüyada komşunun çakmak vermesi gördüyseniz:

  • Ailenizi ilgilendiren konularda önemli rol size düşüyor olabilir.

Rüyada komşunun çakmak vermesi olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, özel muamele göreceğine işaret eder.

Rüyada çakmak çakmak girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çakmak çakmak görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el çakmak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, maddi varlığının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada beyaz çakmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çakmak kırılması güç ve para kaybedeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada iki çakmak görmek yenisinin başlayacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına inanılır.

Rüyada çakmak çalmak mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulur.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu