Rüya Tabirleri

Rüyada kocasının menisini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kocasının menisini görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kocasının menisini gördüyseniz:

  • Bazı konuları abartma veya olayların sizi büyüleme ihtimali var.

Rüyada kocasının menisini görmek işlerin düzeleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada eski kocanın menisini görmek hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kadının menisini görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına tabir olunur.

Rüyada babasının menisini görmek allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, donanımlı kılacağına alamet eder.

Rüyada kendi menisini görmek kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin menisini görmek hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin menisini görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada kendi menisini içmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu