Rüya Tabirleri

Rüyada kobra yılanın başını koparmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kobra yılanın başını koparmak gülmek suretiyle şifa bulacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kobra yılanın başını koparmak gördüyseniz:

  • Bazı ufak sağlık problemleriniz olabilir.

Rüyada kobra yılanın başını koparmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada kobra yılanının başını ezmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine delalet eder.

Rüyada kobra yılanın kovalaması hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kobra yılanın sokması dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kobra yılanın ısırdığını görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başını kesmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın başını sıkmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yılanın başını ezememek iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu