Rüya Tabirleri

Rüyada kızıyla konuşmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kızıyla konuşmak ona şifa olmayacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, zor günlerin geride kalacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Rüyada kızıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Yalnız bunu fazla ciddiye alarak, ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Rüyada kızıyla kaçmak sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine delalettir.

Rüyada kızıyla konuşmak inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret eder.

Rüyada babanın kızıyla konuşması istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret etmektedir.

Rüyada kızıyla zina yapmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada hala kızıyla konuşmak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada görümcenin kızıyla konuşmak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, onları rahat ettireceğine yorulur.

Rüyada akraba kızıyla evlenmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kızıyla umreye gitmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu