Rüya Tabirleri

Rüyada kızın sarılması Ne Anlama Gelir?

Rüyada kızın sarılması büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yeni işlere girileceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kızın sarılması gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi tam olarak anladığını düşünerek yapacağınız anlaşmalarda sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada bir kızın su vermesi işlerinin düşeceğine, çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına yorulur.

Rüyada bir kızın yakınlaşması ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına yorulur.

Rüyada kızın düşmesi eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işarettir.

Rüyada bir kızın bakması çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kızın konuşması sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, çok zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızın sarılması sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada kızın reddetmesi yaşamının daha kolay hale geleceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir kızın saç kestirmesi çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu