Rüya Tabirleri

Rüyada kirli arabaya binmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kirli arabaya binmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli arabaya binmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuların ilerlemenizin önüne geçmesine izin vermeyin.

Rüyada kirli arabaya binmek düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada arabaya gezmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya saldırılması bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada arabaya kar yüklemek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arabaya atlamak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına delalet eder.

Rüyada ölü ile arabaya binmek küslükleri gidereceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada arabaya su dolması uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya yağ koymak sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu