Rüya Tabirleri

Rüyada kilisede evlenmek görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kilisede evlenmek görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, kem gözlere gelineceğine, umutsuzluk yaşanacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kilisede evlenmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Rüyada kilisede evlenmek görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, toplumda yükseleceğine inanılır.

Rüyada kilisede evlenmek bir ortaklık kurulacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kilisede duş almak parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kilisede yıkanmak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kilisede gezmek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada kilisede uçmak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kilisede nikah ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada kilisede mum dikmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu