Rüya Tabirleri

Rüyada kendini polis görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendini polis görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kişinin tek başına kalacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada kendini polis gördüyseniz:

  • Mevcut ilişkilerinizde olumlu gelişmeler söz konusu olabilir, işe yaramayan ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kendini polis görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada kendini polis olarak görmek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini polis üniformasıyla görmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kendini polis karakolunda görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, şöhretli biri olunacağına işaret eder.

Rüyada polis olmayan birini polis olarak görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, aile hayatının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini polis kıyafetiyle görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada polis ve polis arabası görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, elindeki işi rayına oturtacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis olarak kendini görmek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, ettiği zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu