Rüya Tabirleri

Rüyada kendini kesildiğini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kendini kesildiğini görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendini kesildiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, ailenizi veya yaşadığınız yeri ilgilendiren başlıklarda belli belirsiz hassasiyetler ya da dikkat çeken durumlar oluşabilir.

Rüyada kendini kesildiğini görmek anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini kurbanlık olarak kesildiğini görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini kendini hamile görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada elinin kesildiğini çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işaret eder.

Rüyada baş kesildiğini görmek hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at eti kesildiğini görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, gelişim içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada fil kesildiğini görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Rüyada boğazının kesildiğini çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu