Rüya Tabirleri

Rüyada keklik yavrusu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada keklik yavrusu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine delalettir.

Rüyada keklik yavrusu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya özel yaşamınıza ait ilişkilerde fark etmeden karşı taraf üzerinde baskıcı olmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Rüyada keklik yavrusu görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine inanılır.

Rüyada keklik ve yavrusu görmek sağlık problemleri içinde olacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada keklik yavrusu sürüsü görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada keklik yavrusu tutmak çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keklik yavrusu almak hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına delalet eder.

Rüyada keklik yavrusu yakalamak işlerin açılacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına delalettir.

Rüyada keklik ve keklik yumurtasını görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada keklik yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu