Rüya Tabirleri

Rüyada kekeleyen birini görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kekeleyen birini görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kekeleyen birini gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizde yaşadığınız sıkıntılar veya belirsizlikler yavaş yavaş sona eriyor.

Rüyada kekeleyen birini görmek sırların ortaya çıkmasına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kekeleyen insan görmek saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada birini birini dövmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini ve yaşayan birini görmek zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini öldüren birini görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına tabir olunur.

Rüyada birini birini öldürmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına yorulur.

Rüyada birini döv tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, konforunun artacağına rivayet eder.

Rüyada birini ağırlamak iyi şeyler yaşayacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu