Rüya Tabirleri

Rüyada kediyi yemek yerken görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kediyi yemek yerken görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, alım gücünü yitireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi yemek yerken gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Rüyada kediyi yemek yerken görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada kediyi fare yerken görmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret eder.

Rüyada yemek yerken görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına işaret eder.

Rüyada yemek yerken uyumak ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek yerken tiksinmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yemek yerken kıl çıkması çok üst mevkilere geleceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalet eder.

Rüyada yemek yerken osurmak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada yemek yerken izlemek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu