Rüya Tabirleri

Rüyada kedinin kulağını koparmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedinin kulağını koparmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, nimetin çoğalacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin kulağını koparmak gördüyseniz:

  • Keyifli planlar, derin paylaşımlar veya aşk hayatınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kedinin kulağını koparmak rakiplerin oyununa gelineceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin kulağını ısırması işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kulağını kesmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kulağını dikmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada kulağını kesmek ancak allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada kulağını arı sokması söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada kulağını ısırmak sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağını koparmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına inanılır.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu