Rüya Tabirleri

Rüyada kedilerin kafasını koparmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedilerin kafasını koparmak herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Rüyada kedilerin kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Siz sıradan bir insan değilsiniz.

Rüyada kedilerin kafasını koparmak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Rüyada kedilerin öpüşmesi ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, kişinin afiyette kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedilerin tırmalaması kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kedilerin dövüşmesi zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eve kedilerin girmesi belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, sağlığın bozulacağına yorulur.

Rüyada kedilerin kovalaması değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada yavru kedilerin ısırması hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına işarettir.

Rüyada kedilerin evden kaçması başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu