Rüya Tabirleri

Rüyada kedi fare köpek görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kedi fare köpek görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, kırgınlıkların biteceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi fare köpek gördüyseniz:

  • Kazanç konularında planlanmış değişik düşüncelere sahipsiniz.

Rüyada kedi fare köpek görmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, şeytana uyacağına yorulur.

Rüyada fare köpek kedi görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ruhuna hayrat yapılacağına rivayet eder.

Rüyada köpek fare kedi görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük işlere girileceğine işarettir.

Rüyada evde kedi köpek fare görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret eder.

Rüyada kedi köpek fare beslemek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek kedi fare görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, beklenmedik kapıların açılmasına alamet eder.

Rüyada fare kedi köpek görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine alamet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu