Rüya Tabirleri

Rüyada kazılı yol görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kazılı yol görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Rüyada kazılı yol gördüyseniz:

  • Daha az denemiş yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada kazılı yol görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada kazılı çukur görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, yeni bir eve taşınılacağına işarettir.

Rüyada kazılı mezar görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kazılı toprak görmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, parasız kalmaya alamet eder.

Rüyada kazılı yer görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, güzellik ve hayır geleceğine delalettir.

Rüyada kazılı boş mezar görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Rüyada saçı kazılı görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine işaret eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu