Rüya Tabirleri

Rüyada kaz yumurtlaması görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kaz yumurtlaması görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada kaz yumurtlaması gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde büyük bir kararsızlık içine düşmenize sebep olabilecek gelişmeler olması olasıdır.

Rüyada timsah yumurtlaması tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ördeğin yumurtlaması hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tavuk un yumurtlaması en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tavuğun ele yumurtlaması hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, eğer işsizse iş bulacağına delalet eder.

Rüyada hayvanın yumurtlaması kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına yorulur.

Rüyada civcivin yumurtlaması kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada kaz yumurtlaması görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, duygularının karşılıklı olacağına yorulur.

Rüyada bıldırcın yumurtlaması herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu