Rüya Tabirleri

Rüyada kasalarla sebze görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kasalarla sebze görmek işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına delalet eder.

Rüyada kasalarla sebze gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda rahatsızlık yaratabilecek başlıkların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada kasalarla sebze görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada kasalarla ekmek görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, dünya malı edineceğine alamet eder.

Rüyada kasalarla elma görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına delalettir.

Rüyada kasalarla üzüm görmek sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kasalarla balık görmek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada kasalarla çilek görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kasalarla meyve görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kasalarla zeytin görmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu