Rüya Tabirleri

Rüyada karanlık bi yerde koşmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada karanlık bi yerde koşmak yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık bi yerde koşmak gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada karanlık yerde korkmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada karanlık bir yerde saklanmak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kısmetli kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık yerde oturmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir yerde koşmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık bi yerde koşmak kısmetinin kendinden yana olacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine inanılır.

Rüyada karanlık yerde yürümek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, ilişkiye huzurun geleceğine alamet eder.

Rüyada karanlık bir yerde ağlamak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet eder.

Rüyada karanlık bir yerde kalmak yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu