Rüya Tabirleri

Rüyada karagöz balığı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada karagöz balığı görmek üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, işlerinin baltalanacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına tabir olunur.

Rüyada karagöz balığı gördüyseniz:

  • O konuda inadı bırakın.

Rüyada karagöz balığı görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet eder.

Rüyada hacivat karagöz görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada karagöz ve hacivat görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karagöz çiçeği görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, fikirlerinin can bulacağına alamet eder.

Rüyada karagöz görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karagöz kuzu görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada süs balıgı atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına tabir olunur.

Rüyada aslan balığı yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu