Rüya Tabirleri

Rüyada kara fatma atmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kara fatma atmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, duaların boşa gideceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara fatma atmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Rüyada ölü kara fatma görmek çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara fatma atmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada kara fatma temizlemek her iki tarafın da çok üzüleceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara fatma ısırması doğru yolu bulacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalette kara fatma görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tavanda kara fatma görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada kara fatma böcek görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada evde içinde kara fatma görmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu