Rüya Tabirleri

Rüyada kapşon takmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kapşon takmak büyük bir adım atılacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada kapşon takmak gördüyseniz:

  • Tamamlanmamış işler, anlamsız diyaloglar veya çözülmemiş detaylar nedeniyle stresli olabilirsiniz.

Rüyada kapşon takmak neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kapşon görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada siyah kapşon sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mavi kapşon görmek yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapşon sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu