Rüya Tabirleri

Rüyada kapışmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada kapışmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, şifa bulacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, atılıma geçeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapışmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz kendinize olan güveninizi arttırabilir.

Rüyada kapışmak uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına işaret eder.

Rüyada aslanla kapışmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, başarısının çoğalacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu