Rüya Tabirleri

Rüyada kapı kolu elimde kaldı Ne Anlama Gelir?

Rüyada kapı kolu elimde kaldı zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kolu elimde kaldı gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Rüyada kapı kolu elimde kaldı keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kapı kolu yok kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapı kolu başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kolu silmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada yeni kapı kolu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet kapı kolu görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işarettir.

Rüyada beyaz kapı kolu görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret eder.

Rüyada kapı kolu takmak yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu