Rüya Tabirleri

Rüyada kanamam olduğunu görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kanamam olduğunu görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, kalabalık günler geçirileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına inanılır.

Rüyada kanamam olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Rüyada kanamam olduğunu görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada hamileyim ve kanamam var alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamileyim kanamam var aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, hayat standartlarının yüksek olacağına yorulur.

Rüyada hamile olduğunu görüp kanaması olduğunu görmek uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin karnında öldüğünü görmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada hamile olduğunu ve bebeğin erkek olduğunu görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu ve mutlu olduğunu görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada evli olduğunu ve hamile olduğunu görmek işlere burnunu sokan insanlar olacağına, daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu