Rüya Tabirleri

Rüyada kafasına tuğla düşmesi Ne Anlama Gelir?

Rüyada kafasına tuğla düşmesi hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine işarettir.

Rüyada kafasına tuğla düşmesi gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada kafasına tuğla düşmesi kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, zor durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada tuğla atmak hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tuğla ev görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuğla düşmesi çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam tuğla görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, sorunların atlatılacağına işaret eder.

Rüyada tuğla taşımak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada siyah tuğla görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına tabir olunur.

Rüyada örülmüş tuğla görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına rivayet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu