Rüya Tabirleri

Rüyada kadın hastalığı görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada kadın hastalığı görmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, para sıkıntısının olmayacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına inanılır.

Rüyada kadın hastalığı gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Rüyada kadın hastalığı görmek mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada kadın hastalığı olduğunu görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada kadın hastalığı işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada gül hastalığı eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına inanılır.

Rüyada mide hastalığı nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalettir.

Rüyada akıl hastalığı kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, aç kalacağına işarettir.

Rüyada karaciger hastaligi geleceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına işaret eder.

Rüyada saç hastalığı görmek başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu