Rüya Tabirleri

Rüyada ışıkları yakamamak Ne Anlama Gelir?

Rüyada ışıkları yakamamak sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ışıkları yakamamak gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Rüyada cami ışıkları kudreti ve cesareti bulacağına, yani babasına benzeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışıkları yakamamak iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ışıkları kapatamamak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada polis ışıkları görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada ışıkları yanan minare görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına işarettir.

Rüyada ışıkları açamamak özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ışıkları kapatmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işarettir.

Rüyada şehrin ışıkları borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet eder.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu