Rüya Tabirleri

Rüyada iksir bulmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada iksir bulmak evinin geçiminin zorlaşacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, işleri büyütme sürecine girileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada iksir bulmak gördüyseniz:

  • Tatil olmasına rağmen işinizi veya sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada iksir yapmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işarettir.

Rüyada iksir bulmak iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iksir görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iksir içmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı iksir görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada iksir şişesi görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil iksir görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, vefa göstereceğine alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu