Rüya Tabirleri

Rüyada iki tane gül görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada iki tane gül görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, yönetici olacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalettir.

Rüyada iki tane gül gördüyseniz:

  • Dedikodulardan çok etkileniyorsunuz.

Rüyada tane tane mısır görmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada tane tane nar görmek hayata karşı cesaretini kıracağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet eder.

Rüyada tane tane kar görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, yarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada tane tane kar yağdığını görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada tane tane pilav görmek yepyeni projelerle uğraşacağına, fakir fukaraya yardım edeceğine yorulur.

Rüyada iki tane taş görmek malının, parasının ve makamının artacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalet eder.

Rüyada iki tane diş kırılması büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada iki tane ben görmek yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu