Rüya Tabirleri

Rüyada iki kere bebek görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada iki kere bebek görmek kazançlı işlere gireceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hasta ise bakacağına, harcama gücünün artacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki kere bebek gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Rüyada iki kere bebek görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada iki kere arı sokması güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada üç kere el öpmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine alamet eder.

Rüyada iki kere evlenmek geri plana düşeceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada iki kere yılan sokması mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına alamet eder.

Rüyada iki kere sınava girmek herkesi kendi gibi zannedeceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada iki kere düğün görmek mal sahibi olacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalettir.

Rüyada iki kere nişanlandığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, İslami olarak günahlarının artacağına delalet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu