Rüya Tabirleri

Rüyada iki çift yeşil göz görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada iki çift yeşil göz görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada iki çift yeşil göz gördüyseniz:

  • Sonuçlar, sizin yolunuzda gitmeleri durumunda oluşacak sonuçlardan daha da iyi olabilir.

Rüyada iki çift yeşil göz görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çift yeşil göz görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift başlı yeşil yılan görmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çift çift çorap görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil çift başlı yılan görmek neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çift çift ayakkabı görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, ölümcül hastalıklara işaret delalet etmektedir.

Rüyada iki çift ayakkabı yetenekleri ile ön plana çıkacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çift dil görmek geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına işarettir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu