Rüya Tabirleri

Rüyada ihale kazanmak Ne Anlama Gelir?

Rüyada ihale kazanmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, o kapıyı kapatacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kendi dualarının allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ihale kazanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere laf anlatmak veya bir şeyleri izah etmeye çalışmak, bir sincaptan uçmasını istemekle aynı şey olabilir.

Rüyada ihale ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada ihale kazanmak hem mal ve para kaybedeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına inanılır.

Rüyada ihale yapmak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, yenilenme yaşayacağına inanılır.

Rüyada ihale almak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, müşterilerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ihale dosyası görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihale görmek makbul olan mallara kavuşacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Mert Ege

Editör, 28 yaşında, Gazetecilik mezunu. Gündemi takip ederek sizlere en güncel ve gerçek haberleri ulaştırmayı hedefler. Objektif ve ilkeli yayın kendisi için en önemli ve hassas konuların başında gelir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu